Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggping

onsdag 27 juli 2011

Hope she does a good job!

Katter, katter, katter... Man fick gömma sig helt och hållet under täcket. Om minsta lilla minitå stack fram så såg dom det och attackerade. Dessutom körde de alla OS-grenar över mig när jag låg och försökte ignorera dom... Nu bär det iaf av mot Malmö om nån timme. S E M E S T E R ! Förstår alla er mammor & pappor som får lite barnfritt. Jag kommer
V E R K L I G E N att njuta!!!

Tåget mot Malmö går klockan 15. Måste hinna handla lite bira som vi kan förtära på vägen. Sist Jag åkte blev det ju fab i restaurangvagnen! Jag har tagit med mig 2 böcker ifall det skulle bli alldeles för långtråkigt. Svenska vägar är tråkiga tills man kommer till Skåne. Där kan man glo på väderkvarnar. Det är rätt juste.

Mina 2 favorittröjor som låg kvar i tvättkorgen hade katterna (en av ungarna) kissat på. De gillar att kiss däri. Kanske to much info. Knöt ihop dom i en påse och hoppas på att tvättmöjligheter finns hos Fido där Jag ska bo.
Nu ska Jag bara vänta in Sizzel som ska kattvakta. Hope she does a good job!

torsdag 21 juli 2011

Ana Roxia

Dennis AKA Ana Roxia blev ju fett piffig! Gud vad Jag är taggad nu!

onsdag 20 juli 2011

Mitt namn är Maruja

Kläderna har kommit. Allt några stl för små men jag fick på mig trasorna samt skor som var skyhöga! Dennis fick hem sina grejer också. Hans skor hade klackar på 15 cm. Vi kommer stapla fram som två amazon-monster! Vi har kollat youtube-klipp för att få till den perfekta sminkningen också. Vi kommer nog forska mer i det framåt veckan. Imorgon eller på fredag kommer även Pirjo, min nya frilla alltså! Det kommer att göra min karaktär komplett (mitt namn är Maruja)

Jag & Dennis är fett peppa på vår semester! Malmö, Köpenhamn & Sthlm-pride. Vi har även fixat boende för hela Skåneresan! Jag lovar att bilder kommer sen!

Videon ovan visar hur man på ett väldigt fiffigt sätt får till extremt bra ögonbryn!

torsdag 14 juli 2011

Svullo

Någon som minns?
RIP

Klackar

Dennis: Har du inte tillgång till skor så kanske detta kan ge dig en idé

Seeeeeeeeeeeega

Antingen är folk så jääääääääääääääääääääävla sega eller så är det Jag som är så jäääääääääävla speedad! Jag känner mig dock rätt lugn...

måndag 11 juli 2011

Girls VS Gays

Årets sommarplåga? *hoppas* Jag kommer garanterat lyssna på den här versionen mer än originalet med Beyoncé...

Har Jag missat något?

WTF! Jag blir fan förvånad här! Är det så att det är en vanlig grej att köra upp fingrarna i sin motståndares rövhål när man brottas professionellt? Har Jag missat något?




Bornbitter


Kanske dax att tänka på sin outfit till pride?

måndag 4 juli 2011

Folk vill gärna ha en kattunge. Få vill ha en vuxen katt.

2/4 utav katterna är namngivna (även om Jag inte ska behålla någon utav dom). Den svarta med vita bullkinder (som älskar mat) heter Bobo. Han går först till matskålen & lämnar den sist. Den som Jag tycker e mest gosigosigosi & gölle heter Iddi#2. Det är kissen som sitter i fruktskålen och bara ownar. Jag har lovat att döpa två katter till Pernilla & Lotta efter mina gamla kollegor, så de andra två får väl gå under de namnen så länge de bor hemma. 24/8 är de redo för flytt. Dennis ska ta två, Padoudou en och Elisabeth var sugen på en. Flera är de är även sugna på att adoptera en kisse. Jag har tackat nej till vissa som är sugna pga boende eller allergiska besvär. En sak har Jag konstaterat; folk vill gärna ha en kattunge. Få vill ha en vuxen katt... Vet ni någon som vill ha en vuxen så kan ni ju meddela mig... MVH/katthataren *Skämta*




Inte...



Eller?

söndag 3 juli 2011

Sämst

Jag är verkligen värdelös på att uppdatera/läsa blogg.
Det Jag har ägnat mig åt är jobba (går till jobbet varje dag)
Ta hand om fyra kattungar & en vrålhungrig kattmorsa.
Försöka umgås.
Trivas på mitt nya jobb och jobba hela sommaren (11 dagars semester i slutet av juli/början av augusti. Så...