Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggping

fredag 29 april 2011

Känns elakt & kaxigt.

Sista steget: Ta bort folk från min kompislista på FB. Folk som jobbar på UM som Jag inte ens hälsar på i korridoren.
Känns elakt & kaxigt.

Wish me good luck!

Känner mig heeelt matt efter dagens sista arbetsplats på UM. Det haglade in presenter! Massvis av choklad, blommor och en fin vas samt ett fint fat. Dessutom en flaska rö'tjut av bossen. Det var rättt sorgsamt att lämna kidsen och Lotta men det kommer att bli så jävla värt att börja jobba på Kajan!
Första dagen är på måndag klockan 8 och Jag blir eskorterad av Dennis så det känns rätt chill!

Nu ska Jag nog försöka vila en stud då Jag vaknade klockan 4 och inte kunde somna om.
Wish me good luck!

Sista dagen på jobbet :'(/:D

Idag kan vi verkligen kalla uppstigning i svinottan! Närmare bestämt 4.00...
Jag har sovit dåligt hela veckan. Kanske beror det på att Jag har min sista dag på jobbet idag och ska börja på nytt med nya kollegor och barn samt arbetssätt. Jag ska FÖRSÖKA att inte stressa upp mig i onödan, men det är svårt att låta bli.

Idag blir det mycket kramar från tanter & barn. Vi får se om Jag får någon present. De har dolt det JÄVLIGT bra, om de nu har skramlat ihop något...
(De brukar alltid göra't.)
Jag har köpt jordgubbar & vindruvor till kidsen som de kan äta på fruktstunden. Det brukar ändå bli så att de vill ha sin vanliga äppelbit & smörgås, så får Jag & Lotta det goa!
Det som inte får hända är: Att Jag börjar gråta. att Jag får en bukett rosor och nada mas. Att Jag får ett avslutningsbetyg med stora & röda texten "IG!!!" på ett A4.
Skulle iof inte tro det då Jag ser mig själv som dutti :D

Ikväll blir det kanske bio med gudsonen. Jag får se på min ekonomi efter den lilla incidenten som inträffade igår...

Det var något mer Jag skulle skriva, men det har Jag glömt *Tröttiz*

torsdag 28 april 2011

Kokar

Vissa saker är så privata så att Jag inte kan skriva om dom här, men Jag kan säga att Jag KOKAR av ilska (igen)
Fan att vissa människor ska sabba så jävla mycket för en ibland! Gud vad Jag ångrat att Jag någonsin ställde upp...

Schamponerat/balsamerat (?) hår

Dumt att lägga sig med ny schamponerat/balsamerat (?) hår och somna med det blött. Jag såg ut som Edward Scissorhands tå tjack!
Flög upp, kollade doughnutsen och de verkade fräscha... Nu ska Jag gitta till jobbet. Näst sista dagen. Det känns sååååååååååååå strange!!!

På samlingen berättade Jag att Jag ska börja jobba på en annan skola varpå barnen säger
-Jag har en rooosa skooola!
-Jag har en liiila skooola!
-MIN skola är rosa!
-MIN skola är lila!
Så bryter 3:e världskriget ut...

Jävla skitungar!

onsdag 27 april 2011

Brudar med små pattar kan dra åt helvete!

Den här låten har Jag haft på hjärnan hela dagen.
Flera gånger har Jag hållit på att sjunga refrängen för barnen på jobbet...

Completos & AGOSIGOSIGOOO

Guuuuuuuuud! Jag trodde att Jag hade glömt köpa tandkräm IGEN! Men Jag fann tub'n. Köpte även en asgullig tandborste med små ugglor på!
Jordan har designat asfina tandborstar som är helt jävla omöjliga att motstå!
Köpte även 24 asgulliga doughnuts till tanterna på jobbet eftersom Jag slutar på fredag. Hoppas de håller sig fräscha tills imorgon!

Kvällens middag: completos!
(fast utan majonäs och kött såklart)

Typ en signaturslåt...

Fan, den här låten skulle Jag vilja ha som bakgrundslåt varthän Jag gick! Typ en signaturslåt... OBS! Klockan är 7 och Jag är dödstrött!

tisdag 26 april 2011

Bite me

Jag googlade efter en speciell ring Jag är hemskt sugen på då Jag fick syn på ringar smyckade med människotänder designade av Van Der Glas. Rätt morbida men Jag gillar't. Vill man ha en sådan ring måsta man maila till designern. Det står inga pris på hemsidan vilket med största sannorlikhet betyder att de är apdyra...
Undrar om man kan få en med fet guldplomb i?

Dagens AGOSIGOSIGOOO!

Katt med dålig smak

Shit vad Jag är bra (inte)
Jag skulle ju köpa tandkräm och det glömde Jag NATURLIGTVIS bort! Det var ju fint att Jag kom ihåg diskmedlet iaf. Jag kanske kan borsta tänderna med det?
Fast det finns liiite kvar i tandkrämstuben. Jag kanske kan trycka ut lite med våld och hoppas att munsköljen hjälper till på traven!
Jag var snäll mot Kishmish också och köpte godispinnar till henne. Hon tuggade i sig mindre än halva och ville ut direkt efter. Hon har ju bara varit ute hela jävla dagen, ja ända sen igår kväll. Jag hoppas att de flesta är smarta nog att kastrera sina katter i området med omnejd, för Jag är det INTE!
Grejen med Kish är att hon är så jävla bortskämd, fast åt det andra hållet. Jag har skrivit om detta förr. Hon vägrar dyrt och bra foder. Hon vill enbart äta billigt skit från Sharraho*an och blötmat fnyser hon bara åt (har testat olika sorter.)
Godis är nja. Hon kan tänkas smaka lite men absolut inget WOW!
Det är ju skönt att det är åt det hållet och inte åt det andra...

En snygg wig då & då

Jag var ju tvungen att kolla en outfit till nästa gång Jag & Dennis mfl ska druga! Det blir väl inte förrän pride. Det sker väl en gång/år (om ens det) men FAN vad skoj vi har!
Detta skulle Jag kunna tänka mig att bära!

Nära. Men man hittar en del piffiga kläder för en billig penning (man vill ju inte lägga ner en förmögenhet på kläder man bara använder en gång.)
Jag älskar att provocera folk i min omgivning och det bästa sättet att göra det är att som man trava in i högklackat, peruk och fullt spacklad på exempelvis en sportbar eller mitt i en fotbollsmatch! Alla ni som inte testat borde verkligen prova!





Jag hittade en piffig sida på nätet som heter happyhair. Det är alltid trevligt att variera sig med en snygg wig då & då!
Självklart behövs fler attiraljer, men med tanke på mina yngre läsare så lägger Jag inte upp dessa...

Piffig

Ny tröja beställd från H&M...
ATT Jag hittade en som Jag tyckte såg ok ut! Var ju bara tvungen att införskaffa mig!!!

Trist bara att den kommer i mitten utav maj. Jag vill ju ha något piff till valborg.

Laddar inför Valborg

Idag fick Jag ett fett påskägg från jobbet! Massvis av godis, en biocheck & trisslott! Det var gulligt!!! Just ja! Jag GICK till jobbet på 30 minuter! Kände mig fett dutti!!!
Nu har Jag kommit hem från möte på jobbet. Svängde in på Kvarnen och handlade saker Jag behöver som diskmedel, disktrasor, kattmat och gula tulpaner!
Ich liebe!
Köpte lite kattgodis till Kishmish också! Hoppas hon gillar dom (betvivlar starkt...)

Laddar inför Valborg också! Fett pepp!!! Har gjort ett event på FB om att det är stor date i Hum-c. Det kommer nog att bli halal om inte vädret blir haram.
Nu ska Jag kolla pastavattnet. Köpte mina favoritspagettisar som är tjocka & ihåliga som sugrör. Hungrar!!!

Imorgon blir det inte lika hurtigt då Jag får skjuts av pappa till jobbet *lyx* men har en tränings-date på torsdag! Have to go then!

Jag borde väl hinna på en timme?

Nu fortsätter mitt sunda liv med en rask promenad till jobbet 4 REAL!
Jag känner mig spänd lite överallt i kroppen + fjärilar i magen!
Jag Twittrar vidare, men ville bara skriva detta, lite för att skryta med att Jag är ett hurtigt as! Tar tid hemifrån mig till jobbet, vilket är ca 4 kilometers väg.
Jag borde väl hinna på en timme?

måndag 25 april 2011

Skumt/konstigt/spännande/läskigt...

Dagens outfit: Mjukisbyxor, T-shirt, vattenflaska, liten handduk och joggingskor!
Idag har Jag varit en jävla hurtbulle! Gick hem till Dennis där vi först slappade i solen en stund med lite sen frukost. Jag luktar kokos och känner mig lätt dåsig utav solen!
Vi tog vårt pick & pack till Friskis & svettis! Fan vad läänge sen Jag tränade! Nu fan ska fläsket brinna! Jag satt på träningscykeln i ca 15 minuter och körde lite styrketräning också. Man ska inte ta ut sig för mycket liksom!
Efter det tog vi en uppfriskande promenad via Flogsta och till Berthåga. Hälsade på Farmors grav och pussade stenen. Vi gick sedan och handlade ingredienser till god avokadosoppa med smak av koriander. Så mumz!
Ikväll kommer Jag nog sova gott, fast imorgon lär Jag ha en okristlig träningsvärk! Höll ju på att dö stora spagettidöden där på Friskis!
Det här är sista veckan på "UM" vilket känns jävligt skumt/konstigt/spännande/läskigt...



Nice shoes

Men nu räcker det väl men nya pjucks? Och när fan kan Jag använda dom egentligen? Kanske på F&S?

söndag 24 april 2011

F&S

Imorgon har Jag bestämt mig för att besöka Friskis & Svettis med Dennis. Asså Jag har haft mitt kort i 3 år typ och gått ca 3 ggr. Kanske vore bra att utnyttja det där kortet lite också (?)

WISH ME GOOD LUCK!!!

JAG GÖR'T!!!

Man borde kanske gå ut ur lägenheten eller göra något t dess innanmäte om Jag ändå är inne, men NEEEEJ DÅÅÅÅ! Här är vi lata och äckliga! Fan! Nu ska Jag nog sätta igång iaf! JAG GÖR'T!!!

lördag 23 april 2011

Det perfekta sommarfesthuset!

Igår bar det av mot Österbybruk på påsklunch hos min kusin. God mat och specialkost hade hon gjort till mig också! Gulligt! Mycket lek med mördarhunden Bosse och trevliga samtal (höll på att skriva samlag) med kusinerna och fastrarna.
Min kusin bor i ett jättefint hus med fin inredning och mysig trädgård. Det perfekta sommarfesthuset!

Efteråt åkte Jag till Annette och satt på hennes balkong. Hon hade köpt en gullig pin från Berlin till mig. Hon hade dessutom shoppat loss asmkt fina kläder åt sig själv. Jag fick låna ett piffigt halsband med en fluga på. Vad dumt att Jag inte tog mer kort!

Vi drog sedan ner på byn och träffade Camila, Ida & Pelle för att öla på Plock. Jag, Annete & Pelle drog till Skeppet då Flurran verkade helt dött och sen till Bullit. Jag drog utan att säga hej då. Åkt hem och sov. Annette sa att klockan är tolv. Är det inte dax för dig att gå hem nu?
Haha! Jag är verkligen en gammal trött gubbjävel. For the record drog Jag faktiskt hem 01:26 enligt min SMS-biljett...


fredag 22 april 2011

Är du gay?

"Det gjordes en studie för några år sedan som visade på att många homosexuella hade en fysisk gemensam nämnare, att ringfingret och pekfingret var lika långa hos stor delar av dem. Har du det är du antagligen gay..."

Apan önskar kult på restaurangen

torsdag 21 april 2011

Suck...

Sann humor

Påskfnask

Så skönt att vara ledig idag. Man får kliva upp nästan så sent man vill. Langat i en tvätt i maskinen och bara slösurfar med mina bagy-jeans. Sneglar ut och anar små grå moln men enligt SMHI ska det bli fint om inte regnet från Edingburgh sveper in över Uppland...
Jag ska träffa Dennis mfl nere på byn och köra årets första parkhäng! Kanske (ja det kommer att ske) köpa några öl och bara owna.

Funderar på det där med skärtorsdag. Vad innebär det egentligen? Ska man sitta inne och tänka på Jesus eller är det ok att parkhänga?
Just ja! Det är ju idag man får gå påskkärring! Jag lovar att Jag kommer att föreslå att vi åker hem till mig, sminkar oss som patrask för att sedan åka ner på stan och härja som två stupfulla påskhoror! Dennis; om du läser det här innan ikväll...
LOVA ATT STOPPA MIG OM JAG FÅR FÖR MIG DETTA!!!

Här var vi ju rätt snygga men om Jag inte minns fel så har det sett MYCKET värre ut...

onsdag 20 april 2011

No blinking



Ville bara testa en blinkande bild, om det funkade här. Tydligen funkar det inte. Vet ej om man måste HTML-koda...Det suger!

Twitter

Jag tycker att det är rätt drygt att skriva långa blogginlägg. Ofta blir det inte så kul. Endast för folk i min omgivning kan tänkas uppskatta många utav mina inlägg, därför kör Jag en del små inlägg på Twitter

Jag tycker att alla borde ha varsin Twitter! Skriv din adress om du har en som kommentar! Idag skrev Jag bla om de idioter som ligger fullt påklädda/ensamma i slottsbacken. typ livsnjuter. Jag vill kräkas på dom!

tisdag 19 april 2011

Angry birds

VAD I HELVETE HAR JAG LADDAT NER ANGRY BIRDS FÖR? JAG BLIR FAN ASIRRI! SPRATTLAR MED BENEN I REN FRUSTRATION!!!

Tulpaner

Idag fick Jag en bukett tulpaner och en ask choklad av ett barn på jobbet. Det gjorde mig glad! När Jag kom hem skulle Jag sätta blommorna i en vas... Jag hade fan ingen vas! WTF! Det där var fan -500 vuxenpoäng! Jag fick ta tre ölglas istället...
Jag drog upp fönstret till max för att inte visa hur jävla skitiga de var... Jag får väl ta och torka dom nån dag (inte idag)

Lite blommor i fönstret gör rätt mycket faktiskt! Synd att kattfan älskar blommor lika mycket som Jag. Katter är som barn. Så fort man har ändrat på minsta lilla detalj så märker dom det. Då ska de nosa, puffa med tassen och välta. Tro mig, Jag lärde mig en läxa efter Iddi (min första katt.) Efter det har Jag faktiskt inte haft så mkt blommor i mitt hem...

Varg

Inatt drömde Jag om vargar. Kanske pga debatten kring dessa djur. Hur folk vill utplåna varena jävla varg i hela Norden. Känns inte det lite medieval?
Vargen i min dröm var tydligen jättefarlig. Alla varnade mig för den då den skulle slita mig i stycken. Den kunde öppna dörrar och den var ute efter mig.
Det piffigaste var att vargen ville hänga med mig, typ bli min kompis!
Helt plötsligt förvandlades den till en mörkhyad man med en gigantisk k*k som ville gifta sig med mig. Han bodde i Finland och han skulle komma över med båten en gång i månaden så att vi kunde träffas. Asså det där måste ju fan vara baserat på veckans nyheter...

Kollade i drömlexikon på nätet där det står:
"VARG, se levande: du blir utsatt för svek. Se uppstoppad: någon försöker lura dig till en dumhet. Höra tjuta: akta dig för en opålitlig vän."

Ok, Jag tror absolut inte på sånt där men det är lite småkul med drömtydning. DET känns väl ändå medival om något?

Rörliga bilder

Hur lägger Jag in rörliga bilder? Inte videos, utan bilder?

måndag 18 april 2011

Hund med potatis & brunsås


Nån blåst brud kallade sig för vegetarian då hon inte åt kött från gulliga djur, typ kycklingar, kaniner och kalvar, men kossor och grisar kändes ok. Det var så skrattretande och blåst sagt att Jag nästan dog av hånskratt i hennes överspacklade anlete. Jag tror fan inte hon skulle ha käkat hund heller, fast en riktigt ful jävla gatukorsning kanske skulle falla henne i smaken...

Min hatmening

"Jag ääääääälskar bögar!!!"

Färre kompisar på FB 2/5...

Idag hade Jag mitt allra sista utvecklingssamtal! Slut med sånt och slut med hembesök och blöjbyten! Kommer att sakna vissa utav mina kollegor. Jag kommer även få färre kompisar på FB 2/5...

Efter jobbet tog Jag en skön promenad till Willys där Jag handlade föda. Harissa, krossade tomater och chorizos! Fan vad Jag ska svulla ikväll! Det var Jag faktiskt värd!!!

söndag 17 april 2011

Sånt kan va' farligt på 7:ans buss

Förfest hos Dennis med Eric. Blev kalas! Drog på den där klubben Pride. Jag blir alltid irriterad på Orange lokaler! DJ'n/arrangören var otrevlig (Jag kan ha börjat.) Latinotanterna var roliga och mina skor var fab! Sen var Jag färdig. Tog bussen hem. Bondade med en asstor biff på busshållsplatsen som fick fungera som bodyguard på bussen då Jag kände mig oerhört gayig. Sånt kan va' farligt på 7:ans buss, det är Jag medveten om.
01:42 är Jag hemma... Mer info kommer *fullizzzzzzz*

lördag 16 april 2011

(4)

Ursäkta, men
VAR FAN ÄR MIN GUNS 'N ROSES T-SHIRT???
Har letat som en besatt men hittar den INGENSTANS!!!
Jag var fan tvungen att tänka om och var därför tvungen att stryka! HUR KUL KÄNNS DET PÅ EN SKALA 1-10???
(4)

En sak; mitt hår blev väldigt bra! Det blev perfekt krull på't! Skorna sitter perfekt och magen putar inte ut!

Och varför känner Jag av 1/2 öl?
Kan det bli bättre? (förutom min fina T-shirt som är spårlöst försvunnen :'(

Kalas

Igår bakade Jag ett lass bullar med min gudson Emanuel (när hände det en fredag senast?)
Det var riktigt skoj! Vi spårade med kryddor, strössel och bullformer. Jag sov på deras soffa och idag piffade vi inför hans sjuårskalas. Ballonger blåstes upp så att det ringde i öronen. Tårta, bullar, chips och litervis av kaffe förtärdes.

Nu ska Jag börja kolla kvällens outfit och börja piffa till mig. Krullmedlet köpte Jag också men behöver en hårfön tydligen. Kanske kan gå utan. Wish me good luck.
Bäst är väl ändå att Jag ska inviga mina finaste skor ikväll!

torsdag 14 april 2011

L'oréal studio hotstraight

-Det är L'oréal studio hotstraight. En illrosa flaska med grå kork. Det är en plattångskräm men funkar prima för krull! Ta inte för mycket i håret. Säg till om du inte hittar!

"Ta inte för mycket?" Jag ska fan mosa in hela skalpen i den där krämen så fort Jag lagt vantarna på den! Krullo;
HERE I COME

En sån här logguppdatering...

En sån här logguppdatering på FB kan seriöst få mig att vilja ta bort en person från min kompislista: Ouff, jag har börjat skriva på en FETT skön låt! JÄVLAR!! mmmm, sweetness

onsdag 13 april 2011

Sveriges mästerkock

Någon mer än Jag som kollar på Sveriges mästerkock varje onsdag? ASSÅÅÅÅ, deltagarna!?! Varenda en är så jäävla irriterande! Speciellt den där asvidriga med fula, torra läppar! Thank god att han redan har åkt ut!

Står fortfarande fast vid att Laleh skulle ha vunnit, även om hennes matlagning sög!

Artikeln i sig läste Jag naturligtvis inte.


Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden. WTF! Så roliga saker man kan göra med den bilden i photoshop...
Artikeln i sig läste Jag naturligtvis inte. Jag har aldrig ens hört talas om något United eller Chelsea...

tisdag 12 april 2011

Dagens AGOSIGOSIGOOO!

Smälte när Jag såg den lilla buspuffen kärleksstånga delfinen på käft'n. Så agosigosigooo!

krull á mormor på fint kalas

Just nu ser Jag ut som Stockard Shanning ur Grease. Typ samma frilla iaf!

Eller varför inte som Bea Arthur från Panter tanter? Rätt likt det med måste Jag säga...

Jag ska fan lägga upp ett bildbevis av min frilla. Tanterna på jobbet har alla frågat när det egentligen är dags att Jag klipper mig. Jag vill ju spara ut och ha en snygg och längre frisyr. Frågan är om Jag ska köra mitt hår rakt dvs plattat eller lockigt? Typ att Jag har i produkter så att det blir krull á mormor på fint kalas?

måndag 11 april 2011

Dagens SJUKASTE låt

ASSÅÅÅ!!!

Dagens pryl

"Tjo vad det var livat i övervakningskameran idag.

Nej, detta är inte en fågelholk där en massa fåglar med silikonbröst och/eller tribaltatueringar blir inlåsta i 100 dagar. Detta är en holk som, med en blinkning åt George Orwells klassiker "1984", verkligen passar in i det nya moderna övervakningssamhället. En fågelholk som ser ut som en kamera.

Så inte nog med att små rara fåglar kommer att trivas fint i den (den är ju till och med utrustad med ett mård/iller/minksäkert tak!), om du har den i din trädgård håller den dessutom tjuvar borta eftersom tjuvar ogärna syns på film.

En fågelholk som lockar till sig fåglar men skrämmer bort tjuvar alltså. Vare sig du är fågelälskare eller tjuvhatare så är det svårt att hitta en bättre deal.
Fakta om Big Brother Fågelholk

* Tillverkad i trä och rostfritt stål
* Storlek: 31 x 15 x 14 cm
* Öppningsbar baksida
* Fästanordning ingår, dock behöver du komplettera med 2 skruvar/spikar för att fästa i trädet"

Möten, skor & baby-stuff

Idag har Jag suttit i massvis av möten. Tre på raken med föräldrar där Jag pratat om deras barns utveckling. Sen personalmöte där Jag lärde tanterna att skriva ut bilder från kameran. Hur fan ska de klara sig utan mig? Det är ju Jag som hjälper dom med sånt plus att Jag alltid får hjälpa till att plocka ner saker från hyllor dit dom inte når utan stol osv...
Efter jobbet åkte Jag ner till Eriksberg och hämtade mina skor :D
De asfina med träsula passade perfekt! De andra skorna var inte lika viktiga måste Jag erkänna. Dessutom babykläder och ett 12-pack strumpor som Jag helt glömt bort!
Så Ania, nån dag som passar att ses på byn så att du kan få urgulliga pyjamasar & baby-stuff?

söndag 10 april 2011

Baby shower

Gårdagens baby shower blev mysig! Alla Åååååh-ade när babykläder visades upp och buffén was to die for! Leilas degknyten fyllda med färs skulle Jag kunna äta var dag!
Åkte ner på byn. Gick ENSAM på Wilde eftersom Dennis den osten ångrade sig i sista sek... Jag träffade Ali, agerade toalettvärdinna men åkte hem snart. Värt att vara uppskriven, aspepp och sen ba' "Blahaa"

Vi skulle gissa hur stort midjemått Ania hade. Efter tävlingen använde Jag det fina snöret som hårband i mitt burriga helveteshår. Jag vann inget pris men var mkt glad ändå :D

Chips

Jag var så jääävla klok som köpte hem en påse chips i fredags. Fortsätter på den nu. Chips är kanske världens bästa lunch!

Dagens låt

lördag 9 april 2011

After-work

Rajtan tajtan faleraleraaa!
Åkte till Stormvinden igår där öl förtärdes. Mkt trevlig madame den där Stormen måste Jag säga. Vi tittade i gamla album som två pensionärer och så lyssnade vi på musik, gaggade, skvallrade och lockade håret, målade ögonbryn & läppar som två fnösken osv.
Vi åkte ner på byn. Träffade Andreas som redan var rätt drängfull. Vi träffade Zniz'n, Lotta & Pelle + hans persiska elev också. Vi gick på Plock, Pitchers, Gillet och Bullit. Min sista drink blev ett glas vatten ska Jag be att få meddela!
Vilken after work... Det blev ju för i H-vete en helkväll utan dess like (typ)



fredag 8 april 2011

Inget pkt

Nu har Jag lyssnat på Christian death hela eftermiddagen och försökt ragga after work. Lyckades få med Stormen! Knäcker en bira i min stilla ensamhet och försöker komma på ngt piffigt att klä mig i.
Astöntigt att mitt paket inte har kommit ännu. Pinsamt att komma på baby shower utan ett jota. Ania, vi får ha en mini baby shower bara du & Jag!

Det känns jääävligt drygt att behöva byta buss... Om man skulle ta och ringa en bulle? Näe inte den här gången... ELLER!?!?

*Tar en paranöt till*

Jag kommer att ha vääärldens mest tråkiga fredag och just därför unnade Jag mig en hel jävla SÄCK full av djungelgodis...
Åkte hela vägen till Väster torg för att se om mitt paket hade kommit. Det hade det ej.
Om vi ser det såhär; Jag kommer att vara en pigg bög med asmkt hårspray imorgon! Med lite tur kommer paketet i eftermiddag. Då ska Jag ha mina randiga skor och känna mig piffig!
*Tar en paranöt till*

torsdag 7 april 2011

Dagens gothic darkness


Aldrig hört den här tuffa låten med CD förut. Videon är ju såå ball! Vilka effekter! Vilka rattar! Vilken jävla frisyr!

Dog en smula...

När vi ändå snackar skor; här dog Jag en smula...
Skorna går att köpa på Brandos.se där Jag köpte 3/5 av skorna som kommer nästa vecka *längtar*
De 2 översta är från H&M

Råkade visst beställa 5 par skor...





Är det ens lagligt?

Jag blir sällan provocerad av andra bloggar. Inte ens Kissie får mig att rynka (höll på att skriva runka) på näsan, men
DET HÄÄÄR!
Så jävla sjukt, rasistiskt, idiotiskt och provocerande till max! Se själva. Vad är dealen med det där liksom? Är det ens lagligt? *kokar av ilska*

Jag blir fan mörkrädd!

Mysigaste bilderna...

Mysigaste bilderna Jag fann när Jag googlade efter föregående inläggsbild...



Min sista stjärnfredag

Imorgon har Jag min allra sista stjärnfredag på jobbet vilket känns lite sorgligt eftersom Jag inte har en enda liten plan inför morgondagen. Det enda planerade Jag ska göra är typ hämta ut paket (om de kommit) och köpa ut bärs... Jävla ovärd stjärnfredag.
Det som menas med stjärnfredag är att Jag börjar 8:30 och slutar 13:30. Är det någon som vill hitta på något så går det bra att slå en pling!
Lördag är desto mer fullspäckad! Först baby shower och sedan är Jag bjuden på fest och gayklubb på Kalmars. Det blir baby shower och sen gay antar Jag. synd att nationerna stänger så satans tidigt bara! Man kanske hinner bli stuptrött till 01. man börjar ju bli gammal liksom...

Uppsalas vindar

Vem behöver ett busskort när man kan veckla upp sitt paraply och flyga hem likt Mary Poppins?
Uppsalas vindar... Ett jävla skämt! Saker man inte bör ägna sig åt idag: Bära peruk/tupé, bygga korthus utomhus, byta frimärken utomhus, sortera pengar utomhus etc.

onsdag 6 april 2011

Här är mina sex sexiga kandidater!

Jag startade ett event på FB med en uppmaning att alla skulle rösta på att Svullo skulle pryda den nya 200-lappen. Nu läste Jag att sex olika personer även ska pryda en ny 20-lapp! Selma får säga adios och ge plats åt en ny stjärna att pryda "Selman". Ett säkert kort är ju att Astrid kommer att få sin nuna tryckt på en utav sedlarna. Har ni några andra förslag?
Här är mina sex sexiga kandidater!

Babsan

Svullo

Anita Ekberg

BB-Vanessa

Carolina Gynning

Sean Banan