Blogg listad på Bloggtoppen.se bloggping

måndag 28 februari 2011

Transparent

Jag är på jakt efter en transparent tröja i svart. Hittade den här från weekday

Mitt mål är att fixa den här outfittan!

Det går ju inte att shoppa kläder från Weekday på nätet! Det man hittar när man googlar efter transarent+cloths+male är typ sånt här:

Hittar du ngt snyggt kan du väl meddela mig!

Mot Kajan!

Idag sa Jag upp mig från jobbet. Chefen verkade inte särskilt glad (men Jag var.) Kommer att sakna folket i huset men är redo att gå vidare mot Kajan!

Annars? Har varit på stan och laddat mitt busskort! Köpte ett par stentvättade svarta jeans och en stavmixer! Unnade mig även sushi som Jag tog med till jobbet (mötesmåndag.) Nu väntar chill på soffan, mys med katten och kanske en nattmacka med tartex. Wish me good luck!!!

söndag 27 februari 2011

Kvack

Så sorgliga.

Liquid smoke

Jag & Dennis gjorde en god middag igår. Marinerade filéer och hade i liquid smoke. Väldigt gott måste Jag få meddela! Tack Anki för tipset.
Eric & Yukako kom sen. Jag blev full efter att ha druckit en halv BIB. Schlagern sög och Jag somnade. Jag har även öppnat upp mitt wow-konto. Sån tönt Jag är!
Tror inte att Jag pallar skriva mer. Nu ska Jag äta och kolla på Simpsons...

lördag 26 februari 2011

Laleh

Ligger & tittar på reprisen av Sveriges mästerkock. ATT Jag höll på att grina när Laleh åkte ut. Lätt bakis & blödig dårå...

Uttjatat

Är det bara Jag som är fett trött på pilgrimsmusslor & tryffel?

Min älskade chorizo


Bakis som ett as begav Jag mig mot ghettot för att träffa min syster och hennes son (min gudson.) Jag bjöd dom på mat. Emanuel ville ha den största hamburgaren som fanns! Han påstod att han kunde äta tre st men han pallade bara 1/4 av jumboburgaren! Tur att pappa kom och åt upp resterna! Jag inhandlade även en BIB, 2 jordgubbsöl & 5 stora kassar mat! Så skönt att ha skafferiet och kylen full av precis den mat Jag älskar! Det fanns även min älskade chorizo där i ghettot!

Nu ska Jag softa & ladda batterierna till kvällens rajtan tajtan med schlager, vin & god mat och trevligt sällskap!

Pastel de choclo

Jag vaknade nu och undrade lite över vart fan Jag var. I min säng - väldigt skönt!
Jag kände mig speedad igår efter jobbet. Stod och väntade skjuts av Jorunn & Anki och lilla Nico som älskar grisöra! Vi köpte ingredienser till pastel de choclo. Åkte till Ankan och lagade den *Jag hackade två lökar*
Hur som helst blev den gudomligt god! Den smakade nästan som originalet! Fan vad lycklig Jag var när Jag tog den första tuggan!
G U D O M L I G T !
Djur klappades, öl dracks (köpte mina körsbärsöl!) och bubbel öppnades! Som pricken över I't kom världens bästa Lotta! Sen glass med varma bitar av mango & hallon.
Runt 23 drog vi ner på byn. Vi lämnade den gravida donnan hemma helt enkelt. Vi träffade de där nya kompisarna och Jag fick ett gulligt halsband i present! Vi drog först till Oasia och sen Bullit. Jag kände mig rätt full och åkte hem utan fyllekäk. Snart måste Jag kvickna till och köra round 2!

Ania fixar i köket

Palle, var vår maskot

2 tiggare

Johan

Chiles nationalrätt, pastel de choclo (fast vegan style)

Anki & lotta

Mamma & pappa

torsdag 24 februari 2011

Folkdräkt


Citat från antikrundan: "det roliga med folkdräkter är ju att man alltid kan använda dem. i vilka sammanhang som helst så är det alltid lämpligt med en folkdräkt" HAHAHAHAHA

Friskis & svettis, anställningsintervju eller blind-date. PERFEKT!

Vegetarianism

Till Camila som aldrig har träffat en vegetarian innan mig...
Vegetarianism.
Mitt nästa projekt blir ovo-vegetarian/vegan. Tycker att det är pinigt att äta mjölk/äggprodukter. Känns som att mjölk är värre än ägg på något vis. Stackars kalvi som inte får suga mammas spene. Hoppas dock att JAG får suga spene i helgen!

Pust! Det löste sig efter mycket om och men!

Fast nu känns det faktiskt lite bättre trots allt... Fan vad Jag fixat och trixat och ordnat med saker & ting. Det verkar ju lösa sig riktigt bra iaf! Förlåt mig Kishmish för att Jag tog ut mina aggressioner på dig! Jag lovar att köpa det där billiga jävla torrfodret som plåster på såren (blåste henne i ansiktet när hon attack-jamade mig i trynet när Jag i ena handen höll brevet från Sergel och i den andra ett paket tvättmedel. Nu ska Jag äta upp resten av korvarna från igår och makaroner (allt får kokas i samma jävla kastrull) för Jag är utmattad efter det här extraknäcket (tog runt 3 timmar i alla köer, samtal och tandagnissel) nästan dränkt i pappershögar, sladdar och tvättbestyr. Så skönt att dåsa i soffan framför teven! Peace out (and piss off)

Smack my bitch up

Ilska: 100%

Smått trött på räkningar nu...
Lätt fly förbannad också. Långa köer hos Telia och rundflyttning mellan olika avdelningar och Längsta köerna! Den här gången MÅSTE Jag köa :( Uppsägning av alla mammas skiträkningar som Jag står som borgenär på. Att få räkningar från inkasso får hjärtat att slå i superrapid och ilskan... Kokar!
Lovar att ALDRIG mer ställa upp again! Varken som kattvakt eller borgenär. Ilska: 100%
Dessutom måste Jag tvätta och städa. Just nu vill Jag bara gå i ide och bajsa ner mig totalt!

onsdag 23 februari 2011

Freaks

Så JÄÄÄVLA nasty Jag ser ut på den översta bilden! Kan inte sluta skratta! Sånt här är humor för mig!





Dagens AGOSIGOSIGOOO!

Grease lightning!

Jag har ätit det sjukaste i hela världen, nämligen corn dogs. Man kan säga att det är korvar (soja i mitt fall) doppade i smet som man sedan friterar i asmycket olja. Det var mycket spännande och jävligt läskigt att tillaga denna rätt (mest spännande.)
Jag & Camila spårade och funderade (seriöst) på att starta en blogg tillsammans om enbart fritering. Olika saker som vi vill friterar och äta! Så sugen på att testa friterad glass, snickers, blomkål, dajmstrut m.m.
Det blev hur som helst en riktig mumsig middag, även om de första dogsen inte blev de mest vackra. En dog som var vacker var Bosse, deras asgulliga valp! Han var busig och mkt intresserad av korv!






tisdag 22 februari 2011

Önskar att det kunde växa snabbare!

Föregående inlägg skrev Jag om ca 78734407 ggr. Lite trött sådär. Dessutom bestämde Jag mig för att INTE lägga till kvällens bilder... Fast Jag kanske borde? Isf i minsta möjliga format...

Kände mig inte som nån sexy biatch på de där bilderna direkt... Hatar mitt hår just nu. Önskar att det kunde växa snabbare! Kolla in kladdkaksbiten. Gigantisk! Jag åt en till bit efter. Kände att det behövdes! När Jag skelar som Jag gör på bilden där betyder det att Jag antingen är aspackad eller astrött. Mina pupiller ligger inte horisontellt och Jag har varit hos en ögonspeciallist för det. När det blev snack om operation (skalpell + öga känns inte så halal) så drog Jag mig ur. Tänkte att Jag kan se ut som en apa med lejonman och kameleontögon. inbillar mig att det bara är charmigt!

Kreativiteten flödar!

Nu är Jag hemma apsent! Kissen blev glad (hade inte rört sin mat)
Jag åkte hem till Dennis direkt efter jobbet. Jag hade med mig två böcker om konst och färglära som han fick (typ låna) av mig. Sen gick vi till Konsum och handlade käk som vi lagade! Mumsig vegetarisk wok med röd curry & kokosmjölk. Till dessert blev det en rejäl bit kladdkaka som han bakat! Gudomligt! Vi skapade konst i form av blyertsteckningar. Det blev inte ngn akrylmålning idag. Blev jäkligt sugen på att börja igen! Det får bli mitt nästa projekt 4-real!
Sen kollade vi på Nikita, en av mina top-10 filmer genom tiderna varpå vi sen såg Big brother. Gud vad Jag stör mig på nästan alla deltagare. Fan vad Jag skulle göra SÅ mycket bättre TV än dom, men Jag skulle ALDRIG sjunka så lågt att Jag skulle ställa upp nå något dylikt! Min favorit är nog Vanessa... GUD vad det kommer bli drama kring'na!

Upp i otthelvetet

Gud vilken pissjobbig vecka!Jag tycker att det är asdrygt att kliva upp 7.30. Bävar inför ons, tor & fre då Jag öppnar och måste kliva upp
TJUGO I MADDA FAKKING SEX!!!
Gud vad Jag INTE kommer att palla det! Ska fråga om nån vill byta, iaf imorgon...
Efter jobbet har Jag blivit lovad middag hos Dennis. Jag ska lära honom att måla i akryl och han ska få låna några målarböcker av mig. Jag får fan inte glömma hans kladdkaka den här gången. Sist Jag åt den blev Jag iof magsjuk. Kan det berott på att Jag var asbakiz + att Jag åt typ 15 bitar på 10 minuter och att kakan var ca 15 år gammal...

måndag 21 februari 2011

Det bjöd Jag på...

Pssst... Jag antar att ni ville se mig i min nattskrud också? Tänkte väl det! Det bjöd Jag på!

Kattbloggen

Min katt är verkligen SÅÅÅ JÄÄÄVLA SORGLIIIG!

1. Hon jamar som ett klag
2. Man kan locka henne med rassel
3. Jag har sett henne när hon går ut. Det enda hon gör är att ligga och trycka under en pressening på grannens tomt (hon älskar att hänga där)
4. Hon älskar det billigaste torrfodret som man köper på arabkiosken på hörnan. Dyrt passar INTE!

Hon har även satt mig i pikanta situationer som när hon "fastnade" uppe i grannens tall i deras inhägnade trädgård så att Jag var tvungen att knacka på hos dom (äldre kvinna och hennes son, 40+...) Sedan gå igenom deras hus som var som hämtat ur filmen "När lammen tystnar" för att sedan se kattskrället hoppa ner från talljäveln hur lätt som helst och springa hem. (Hon är en spexig jävel också)
Eller den gången Jag skulle locka in henne då hon var ute och Jag skulle sova. Ville inte ha henne ute hela natten liksom och endast iklädd min nattskrud försökte Jag locka'na med visslingar och pussljud och till min fasa se tre tonårskillar utanför mitt fönster tittandes på mig i ren förskräckelse. De trodde väl att Jag försökte locka in dom (typ).

Jag har många gånger velat slänga fanskapet i en laggårdsvägg, men fan, hon är rätt gosig iaf!


Jaha, din katt sitter fast i min inhägnade trädgård och du behöver gå igenom mitt hus för att hämta henne? Stig på!


Jaha, du vill att vi kommer in genom ditt sovrumsfönster och gangbangar dig? Visst!

-_-

Läser gamla inlägg och skäms...

Min heliga TV-kväll får inte sabbas!

Orkar man sitta i telefonkö i 34 minuter?
-NEJ!
Orkar man gå & fika efter jobbet?
-NEJ!
Måste man?
-Typ...
Bara Jag är hemma till 20.00 då min heliga TV-kväll inleds! Jag hittade ett paket sojabitar i skafferiet vilket kommer att bli en himmelsk middag ikväll!

En fråga till er som har HTC; Brukar era telefoner starta om då & då. Rätt irri! Det tar fan aslång tid för telefonhelvetet att komma igång efter att den har varit avstängd... Och VAR är min katt!?!

söndag 20 februari 2011

Vinnaren i Big brother:


Du hörde det från mig först. Årets vinnare i Big brother är Big Brother-Simon (tyvärr) Fan att Jag började kolla på skit'n. Nu är Jag väl fast!!!

Hatar min "ekonomi"

Nu har Jag registrerat alla mina räkningar. Det ger mig alltid extrem ångest då Jag märker att Jag är ett slösaktigt jävla åsnesto! Exempel: min telefonräkning låg på 1800+. Tycker att det är för dyrt att köpa ett busskort för 575 och betalar därför mina bussresor till & från jobbet med sms vilket är jääävligt idiotiskt!
Ett annat exempel är mitt Friskis & svettiskort som Jag betalar var månad. På tre år har Jag gått tre gånger! Jävligt onödigt det med! Fan fan faan! Så irri!!!

Vilka spiror!


Tänker du på samma sak som Jag?

Festliga fakta

1.Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Typ. Inte så mkt som Jag önskar!

2. Har du sett din bästa vän gråta? Mkt möjligt...

4. Vad åt du senast? Asmkt kakor & kaffe!

5. Har du fått någon komplimang idag? Typ inte. Räknas "hej"?

6. Har du varit med i en rättegång? Nä.

7. Är du polare med grannarna? Räknas dödsfiender? Gillar Andreas iaf. Han är snäll. Jag brukar bjuda honom på fest. Tjejen bredvid är också snäll. Hon var på mitt senaste party också.

8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska. Norduppländska. Engelska, spanska & norska också.

9. Vilka länder har du bott i? Swe

10. Senaste piercingen? Fy fan. Hade en i tungan när Jag var 18. Så pinsamt & gay

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Vet inte hur lång tid det tog från barnkalas till min port. Kan ha varit 15 min...

12. Gay? Si

13. Har du däckat/spytt för att du druckit? "Hej jag är 14 år och skriver fnizziga frågor..."

14. Har du äggat någon? Nej... Inte ollat heller :(

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? No

16. Suger det här? ….

17. Har du varit på stranden? 6 mån sist.

18. Har du haft en stalker? Tror det. Gillar att stalka.

19. Minns du dina/din musiklärares namn? Typ inte...

20. Hur bra är din syn? Bra, men skelar så den är väl sådär. Måste läsa text ed ena ögat stängt...

21. Har du varit på ett party? Tror inte.

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? !!!

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Jag skulle nog be dig vänta i ca 15 år då han inte är myndig ännu. HAN ÄR FÖR I HELVETE SEX BAST!

24. Har du varit utomlands? Typ

25. Har du sett din bästa vän naken? Inte helnaken tror Jag. Sett bar överkropp/röv

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Min kusins i Norge. Jag blev attackfull och full av skam dagen efter. Det var mysigt!

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Antagligen

28. Var är dina syskon just nu? På väg från kalas/hemma kräksjuk

29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Orka tänka...

32. Vad ska du göra i helgen? Göra pastel de choclo med Anki! Dricka bira osv.

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Vart e du? Ses? Ensam på town"

34. När var du riktigt sjuk senast? Typ ett år sen. Är sällan riktigt sjuk, men alltid småsnorig och jävlig...

35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Ola Salo kanske. Eller Robinson-Katarina haha

36. Vad finns i din bakficka? Plånbok'n

37. Har du färglinser? Nej

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov på soffan.

39. Vad är det första du gör på morgonen? Skyndar mig in i duschen för att vakna till liv! Jag har fått igång varmvattnet nu!

40. Vad ska du göra efter det här? Kolla i kylen. Försöka komma på ngt gott att äta på de få råvaror Jag har. Tror det blir potatis & morötter i ugnen och kanske ngt mer.

Heaven or Las Vegas


Så mysig låt!

Kalaspinglan

Nu är Jag hemma från kalaset. Åt massvis av kakor och drack flera koppar kaffe. Sockerchock delux! Resten av söndagen blir softisch med TV på soffan. Älskar att vara hemma och bara glo på TV strumplös & iklädd endast mjukisbyxor och sunktröja!

Emelie, kalaspinglan!

Min systerdotter Julia & lillebror

Jag & syrran

I mitt esse


Jag är så jääävla piffig ibland! Vad fan håller Jag på med? hahaha Bilden är några år gammal. Snart dax igen tycker Jag!!!

Dagens annons

Så lyckas du i Ryssland

SÅ LYCKAS DU I RYSSLAND
Första lektionen:
Hur du byter till dig ett företag mot 2 000 flaskor vodka.

1. Se till att födas i en familj som tillhör det gamla Sovjetsamhällets elitskikt.

2. När chockterapeuterna börjar dela ut ”privatiseringskuponger” till folket så kvittera ut din egen kupong och vänta.

3. Efter ett tag har den hysteriska inflationen (som chockterapin också skapat) gjort att kupongerna bara är värda en flaska vodka. Gå då ut och köp
2 000 flaskor vodka. Försök att få mängdrabatt.

4. Sprid ut att du vill byta kuponger mot vodkaflaskor.

5. Genom dina goda kontakter i eliten vet du att priset på företagen som kan köpas för kupongerna inte förändrats med inflationen. Men det vet nästan ingen annan. De flesta lämnar därför glatt ifrån sig sin kupong mot en flaska sprit.
Byt till dig 2 000 kuponger.

6. Leta med hjälp av dina kontakter upp ett företag, köp det för kupongerna.
Klart! Nu äger du ett företag. Du har
visserligen inte något kapital att driva det med, men du kan alltid plundra det på alla tillgångar och skicka pengarna till ett konto i Schweiz.

Bea

Gud vad dumt att somna med teven på. Jag vaknade av att dr. Phil, min hatgubbe nr1 gormade sina kloka råd & klockan var väl runt 4 på morgonen. Fort stängde Jag av teven och somnade om på soffan! Skönt med en soft lördag iaf. Jag hade varit hos Dennis och kollat på Schlager och QX gaygala. Chips & dipp åts i vanlig ordning. Dippen med bearnaisesmak kan Jag varmt rekommendera! Smakar som den där burk-bean man får när man beställer pizza.

Nu laddar Jag inför en lång färd mot ghettot för att fira lilla Emelie som ska ha kalas. Jag HATAR att åka till Gottsunda. Måste nämligen byta buss och med mitt lokalsinne så kommer Jag med största sannolikhet stiga av på fel busshållplats och irra omkring likt en dement gammal åsna. Ingen present har Jag heller. Väldigt dumt datum att ha fest på
"Nej, för man har ju fått barnbidrag"
-Ja jag har ju så många barn och så god ekonomi!

Nu har jag ringt min kusin och frågat om skjuts. Motvilligt sa hon ja. HAHA! Nu slipper Jag bussresan dit med allt vad det innebär! Mkt trevligt!

lördag 19 februari 2011

Vonapa sadlar om till barnmorska

Ania; nu har jag tittat på den här videon mycket noggrant och kan nu förlösa ditt barn om du vill. Jag gör det helt gratis om du lovar att stöna som dockan gör

Theramin

Det här blir mitt nya projekt, att lära mig spela theramin... Någon som har en sådan manick ligga skräpandes?

Dagens låt

Fast ingen knäcker lika fett som Evi-Edna

Sheila Nvanungi not a Buganda princess?

Jag kollade ju på det där TV-programmet om prinsessor som gick under cover för att finna äkta kärlek. Nu ryktas det om att min faviz inte alls var en riktig prinsessa! Vet inte riktigt om Jag gillar't eller inte... Lite som en afrikansk Leila K (Förresten, är inte Leila K afrikan?) Vad gör man inte för lite publicitet!



Johannes XXX Haha! Älskar henne MER nu!
för 16 timmar sedan · GillaSluta gilla

Inga XXX neej jag är besviken!!!!! och det är sÅÅÅÅÅ uppgjort med paul!
för 15 timmar sedan · GillaSluta gilla

Johannes XXX ...
för 11 timmar sedan · GillaSluta gilla

Johannes XXX WHAT!? Näääeee!
för 4 minuter sedan · Gilla


Piffiga T's

Piffiga T's
Vill ha allt på bilden!

Rätt kul iaf

Det blev inte så mkt bra bilder igår, men det blev rätt kul iaf! Roligt att träffa folk från svunna tider. Roligt att dricka öl & rita på ballonger och kul att överraska Axel med ett surprize-party! Jag hade glömt mitt leg i mina andra byxor vilket förmodligen var mycket bra!
Efter kalaset drog vi alla till Palle. Det var trevligt att träffa Lotta som kommit. Det jänns som en evighet sen Jag såg henne sist!
Snyltade öl, missade sista bussen och gick hem utan vantar! Fy fan vad kallt det var! Dåligt klädd med tunn jacka var Jag också. Minns att Jag sprang hem sista biten för att det var så förbannat jävla kallt!


fredag 18 februari 2011

Fin, varm rånarluva i ylle, m. 3 hål!

Jag gillar verkligen INTE Facebooks sidoreklam. Det är reklam som riktar in sig till dig som person beroende på ålder, kön och vilka grupper du är med i. Jag brukar få rätt mkt skit. Viktminskningspiller, erbjudanden om skitmusik och annat bajs. Nu fick Jag iaf ett erbjudande om en fin rånarluva (?)
Funderar eventuellt på att införskaffa mig en! Den var ju så fin & billig och med tanke på mitt kön & ålder så tänkte dom väl att den kanske skulle passa just mig!!!


Fostex Fin, varm rånarluva i ylle, m. 3 hål!
PRIS ENDAST 125,00 SEK
Välj färg:
Färg: Svart
Välj storlek: (Se tabell)
Storlek: (Se tabell) One size


Vad menas?

Uppsala - en stad med puls!


Jag bara ÄLSKAR Uppsala för att det ALLTID händer så roliga saker här! Asbra klubbutbud, snygga killar & bra restauranger! Speciellt den här helgen när man är så rik och alla vill ut och fröjdas i glada vänners lag! Säger bara bara; BOPPERS på Flustret ikväll!!!!1121123e

Ninjor förtjänar också kärlek

Aptråkigt!

Var e festen? Jag vill göra något aproligt!
Jag vet EN fest men vet inte om Jag bara kan storma in på den. Dessutom finns det en after work men Jag är så apfattig. Köpt några öl som Jag vill ta med mig på nån apfest men då krävs det att folk i min omgivning är lika pepp som Jag!
Jag V Ä G R A R ligga i soffan och kolla på Let's dance ikväll...

En helt vanlig tjej

Äsch, Klänningen skulle ändå slängas!